Home  Contact  Nieuws  Foto's  Video  Song teksten

Egbert Dijkhuis
  Nieuws.
2018  Nieuwe CD van Egbert Dijkhuis
Egbert Dijkhuis

Rijschoolhouder Arie Van de Kamp uit Putten  heeft het mogelijk gemaakt het nieuwe nummer "Je hele levente sponsoren. De mannen brachten een bezoek aan Roy Otters uit Apeldoorn en een korte tijd later stond melodielijn en tekst op papier.
Een lekker uptempo nummer.


Nijkerk is het eerste optrede waar Egbert hem live gaat vertolken op het Plein, namelijk Koningsdag 27 april 2018 15.00 uur. Egbert: "Ik moet het nieuwe nummer nu overal promoten en daarom heb ik ook een aantal cd’s laten maken. Dit is overigens gesponsord door bakker Harrie van Looijengoed".
Egbert geniet van het feit dat ondernemers hem zo helpen. "Samen maken we er een feestje van,” aldus de goedlachse volkszanger.


26-08-2015

Egberts zelf geschreven nummer: "De echte ware vrouw", was genomineerd voor de Buma.nl Award!!

Egbert Dijkhuis ERMELO – Egbert Dijkhuis stond op maandag 14 september 2015 in de finale tijdens Buma NL, het festival voor Nederlandstalige muziek, in ’s Hertogen Bosch. Dertig talenten streden daar om de Sena Muziekproductiefondsprijs.

In huize Dijkhuis werd er enorm gejuicht . De jury, bestaande uit een aantal gevestigde namen uit het vak, met onder andere producer, componist en zanger Edwin van Hoevelaak, songwriter en producer Lodewijk Martens en tekstdichter Han Kooreneef maakten bekend dat Egbert Dijkhuis mocht optreden in de finale tijdens het festival.
Bron: Ermelo van Nu
Lees verder op: http://www.ermelovannu.nl/actueel/3519-ermelose-volkszanger-naar-finale-buma-nl
19 maart 2015. Door Jack hage.
Egbert Dijkhuis (48) uit Ermelo timmert al ruim 10 jaar lang aan de weg met muziek en zang. Nederlandstalig is zijn passie en de sfeer van zijn eigen geschreven teksten verraden het motto van Egbert niet. Of toch wel?

Egbert; “Ik ben een mens die over anderen nadenkt. Het leven is niet altijd lang leve de lol. Mijn teksten laten sfeer en gezelligheid altijd ‘menselijk’ neerzetten. Met mijn nummer de Kastelein laat ik passie van een oude kroegbaas terugkomen in vreugde, romantiek en het horeca vak. Het is eigenlijk wonderlijk dat je vanuit je ‘eigen’ levenservaring en werkzaamheden dingen tot leven kunt laten komen. Zingen is net als schrijven, je wilt namelijk iets delen. Soms is het met een lach en soms met een traan.
Naast dat ik steeds meer optredens krijg, blijf ik ook gewoon nadenken over wat het leven betekend naast het zingen. Liefde, gezondheid en geluk zijn eigenlijk de meest belangrijke zaken in een mensenleven.

De makers van deze website wensen Egbert alle succes toe en gaan Egbert helpen, waar mogelijk!
  29 maart 2015. Door Jack hage.
Een super (privé) avond met Egbert Dijkhuis bij DVS 33 in Ermelo...

Egbert Dijkhuis, u weet wel de zanger uit Ermelo die de Nederlandse top wil bereiken,  ga een verrassings-optreden voor een Jubilaris bij DVS 33 in Ermelo.


Wat is het toch mooi om te mogen werken als verslaggever en filmmaker. Zo mag je schrijven, filmen en fotograferen. Vera Hage was de helpende hand  die avond, maar kroop zelf ook even achter de microfoon naast Egbert. Het was gezellig en de gastvrijheid was ontspannen en hartverwarmend...

Egbert Dijkhuis
     
 
Egbert Dijkhuis © 2018                Sitebeheer: Egbert Dijkhuis               Webdesign: Theunissen